Εντυπωσίασαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου

Στο πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριά Αχαΐας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από 40 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας. Ο ΓΑΣ Αγρινίου συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Οι δρομείς αντοχής του αγρινιώτικου συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους τερματίζοντας σε πολύ καλές θέσεις.


Μετάλλια κατέκτησαν οι: Ηρώ Ζαπάντη στα 6000μ Γυναικών, ο Διονύσης Καψάλης στα 6000μ Κ20, ο Άγγελος Ράπτης στα 4000μ Κ18, ο Σωτήρης Τσώνης στα 3000μ Κ16 και ο Θανάσης Τσιπετός στα 1000μ Κ14.

Σπουδαία εμφάνιση έκαναν ακόμη οι, Γιώργος Τσώνης, Σωκράτης Ζαραβίνας, Παναγιώτης Τουφεκούλας, Αδριάνα Ζαρκαδούλα , Ιωάννα Ποσονίδη, Θανάσης Κουτσιαύτης, Χρήστος Νικολάου, Παναγιώτα Σκούλου, Ηλέκτρα Μανδέλλλου, Ηλίας Λαμπρόπουλος.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και κριτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Πηγή Τρικάλων.

Ο ΓΑΣ Αγρινίου συγχαίρει τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, τους προπονητές τους και τους γονείς που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΓΑΣ Αγρινίου