Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Εντός χρονοδιαγράμματος το Open Mall Μεσολογγίου» λέει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος

Με ανακοίνωσή του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου υπογραμμίζει ότι κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος οι διαδικασίες υλοποίησης του Open Mall της πόλης παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο εν λόγω πρόγραμμα στην υπόλοιπη χώρα.

Αναλυτικά:

«Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου πληροφορήθηκε από ΜΜΕ ότι στην υλοποίηση της πλειονότητας των προτάσεων που υπάρχουν στην Ελλάδα για το πρόγραμμα του Οpen Mall, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις.

Η Διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ενημερώσει τους επιχειρηματίες, καθώς και τους δημότες της πόλης, ότι η δράση που αφορά το Μεσολόγγι κινείται εντός χρονοδιαγράμματος. Ο τεχνικός σύμβουλος του έργου, που είναι η εταιρεία «Optimum Value Σύμβουλοι Επιχειρήσεων», καθώς και η Κοινοπραξία Εταιρειών που είναι υπεύθυνη μελετών («Σαλφώ και Συνεργάτες» – «Θ.Παπαγιάννης και Συνεργάτες»), θα μας έχουν καταθέσει τα προσχέδια των μελετών μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και τις ολοκληρωμένες μελέτες έως τα μέσα Μαΐου.

Με βάση τα παραπάνω, ευελπιστούμε πως μέχρι το τέλος του έτους το μεγαλύτερο τμήμα των εργασιών για το Open Mall θα έχουν ξεκινήσει και ορισμένα από αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, η οποία έχει αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία από το 2019.

Ευελπιστούμε ότι με την αρμονική συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, το Open Mall της πόλης μας θα είναι μία από τις πρώτες προτάσεις που θα ολοκληρωθούν στην Ελλάδα, αν όχι εντός του 2021, το αργότερο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button