Ροή Ειδήσεων

Έντονη η αντίδραση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για τις αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα

koi-syllogos-polyteknonΜε έγγραφο του  προς τον υπουργό Οικονομικών και κοινοποιείται στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων, διαμαρτύρεται για την συμφωνία που υπήρχε για την αναπροσαρμογή στα οικογενειακά επιδόματα.

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:

“Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και καταγγέλλουμε τη σκληρή και ανάλγητη  οικονομική πολιτική σας, προς τις πολύπαθες πολύτεκνες οικογένειες.

Τα τελευταία χρόνια επιτίθεσθε με λυσσώδη μανία σε βάρος των πολυτέκνων, καταργώντας όλα τα ευνοϊκά μέτρα που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν ως κίνητρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας. Και σα να μην έφθανε αυτό καταργείτε τώρα και τα οικογενειακά επιδόματα στους πολύτεκνους και τρίτεκνους , που τα έπαιρναν ελάχιστοι  και το τονίζουμε αυτό, αφού υπήρχε η ρήτρα του χαμηλού εισοδηματικού κριτηρίου.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Επί πλέον σας καταγγέλλουμε για κατασυκοφάντηση των πολυτέκνων, αφού στις ανακοινώσεις σας που δίνετε στα Μ.Μ.Ε παρουσιάζετε τις πολύτεκνες οικογένειες, ως σκανδαλωδώς ευεργετημένες, ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι δεν έχουμε καμία μα απολύτως καμία στήριξη και βοήθεια από την πολιτεία , η οποία σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα οφείλει να προστατεύει ιδιαιτέρως την πολύτεκνη οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε άρει όλες τις ευνοικές διατάξεις που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν.

Σας καλούμε έστω και τώρα να ανακαλέσετε την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων των πολυτέκνων και τριτέκνων και να ψηφίσετε κίνητρα για τις πολυμελείς οικογένειες για να μη αφανισθεί το γένος μας.

Ευελπιστούμε ότι έστω και τώρα θα αλλάξετε την πολιτική εξόντωσης των πολυτέκνων.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button