Γεγονότα

Ένταση και κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου (φωτο)

geg-katalipsi-nosokomeio-mesologgiΟι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου είχαν προαναγγείλει ότι στην γενική τους συνέλευση αν δεν έχει αποχωρήσει από διοικητής ο κ.Κυριακόπουλος θα την πραγματοποιήσουν στο γραφείο του.  Πράγματι σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την συνέλευση τους στο γραφείο του διοικητή αναρτώντας πανό με τα συνθήματα ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ζήτησαν από τον κ. Κυριακόπουλο να αποχωρήσει από το γραφείο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και συνέχισε καθ όλη την συνέλευση να είναι παρών.Eνταση δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων και των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου όταν οι πρώτοι ζήτησαν την αποχώρηση τους από το γραφείο μιας και ο ρόλος τους είναι να προσέχουν το νοσοκομείο και όχι τον διοικητή.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζήτησαν από εργαζόμενη του νοσοκομείου η οποία εκείνη την ώρα έφτιαχνε το πρόγραμμα μαζί με τον διοικητή να αποχωρήσει και η ίδια.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Τουμαράς ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις για θέματα του νοσοκομείου και στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι εργαζόμενοι.

katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews1 katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews2

katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews3 katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews4 katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews5 katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews6 katalipsi nosokomeio_mesologgi_onairnews7

onairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close