Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ένωση Αγ. Δημητρίου για ξηλωμένα καθίσματα στο ΔΑΚ: «Περιστατικό που δε συνάδει με τη φιλοσοφία του Συλλόγου»

Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι φθορές που προκλήθηκαν από νεαρούς στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, κατά την διάρκεια του αγώνα Ένωση Αγίου Δημητρίου Β’-Άτλαντες Αγρινίου.

Ειδικότερα, θερμοκέφαλοι οπαδοί ξήλωσαν -δίχως να συντρέχει ουσιαστικός λόγος- και πέταξαν ορισμένα καθίσματα από τη νέα εξέδρα του γηπέδου στον αγωνιστικό χώρο.


Από πλευράς της η γηπεδούχος ομάδα καταδικάζει την συμπεριφορά τους και δηλώνει ότι θα αναλάβει την αποκατάσταση των φθορών.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου:

Η διοίκηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου καταδικάζει τη συμπεριφορά των ατόμων που ξήλωσαν και πέταξαν μέσα στο γήπεδο (βοηθητικό ΔΑΚ Αγρινίου) μερικά καθίσματα από την εξέδρα κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας β’ απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου για τη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για 3,4 άτομα, θερμοκέφαλους που σίγουρα δε θέλουν το καλό της ομάδας μας.

Είναι ξεκάθαρη η στάση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου. Τα περιστατικά αυτά δε συνάδουν με τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Συλλόγου.

Φυσικά αυτό που συνέβη δεν αμαυρώνει την εικόνα των υπόλοιπων υποδειγματικών φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα (σ.σ.: χθες) στο ΔΑΚ και στήριξαν με τη φωνή τους την ομάδα μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Η διοίκηση της Ένωσης θα επικοινωνήσει άμεσα με τους υπεύθυνους του σταδίου για την αποκατάσταση των ζημιών.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button