Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενωμένο Εμπόριο: Άπαιτείται άμεση ρύθμιση για τις μεταχρονολογημένες επιταγές

Με νέα ανακοίνωση του ο Συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο”, θέτει το θέμα της ρύθμισης των μεταχρονολογημένων επιταγών , γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους εμπόρους το τελευταίο διάστημα

Αναλυτικά:

“Το τελευταίο διάστημα είμαστε θεατές μιας πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη μας και ανάμεσα σε αυτό και η δική μας χώρα από την εξάπλωση του κορωνοιού, ευτυχώς μέχρις στιγμής με λιγότερες απώλειες σε σχέση με άλλες χώρες και ελπίζουμε μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας.

Σε αυτήν λοιπόν την εξαιρετικά δύσκολη και ακραία κατάσταση είναι βέβαιο ότι επιβάλλονται να ληφθούν και ακραία μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όλοι γνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει αυτή η κρίση σε όλες τις επιχειρήσεις και την αγωνία που υπάρχει στο σύνολο των συναδέλφων για τις υποχρεώσεις τους.

Ανακοινώθηκαν ήδη οικονομικά μέτρα αφ΄ενός προς την κατεύθυνση ανακούφισης των συνάδελφων που αναγκάσθηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους με την μετάθεση των φορολογικών και ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων τους , την επιδότηση του 60% του ενοικίου ,την καταβολή των 800 ευρώ , και αφ ετέρου στήριξης των εργαζομένων με σειρά μέτρων και με στόχο κυρίως την διατήρηση των θέσεων εργασίας .

Θέλουμε όμως να τονίσουμε με έμφαση , ότι επιβάλλεται και είναι αναγκαίο να γίνει από την κυβέρνηση ,εκτός των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα και που είναι προς την σωστή κατεύθυνση, άμεση παρέμβαση στο Τραπεζικό σύστημα για την ρύθμιση των μεταχρονολογημένων επιταγών ,γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία τους συναδέλφους το τελευταίο διάστημα .

Είναι βέβαιο ότι η περιπέτεια που όλοι μας βιώνουμε και ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα, απαιτείται να καταφέρουμε πρώτον να παραμείνουμε υγιείς , να ακούμε προσεκτικά τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους ,για να μπορέσουμε όταν λήξει αυτή να επανέλθουμε στις δουλειές μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button