ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ενωμένο Εμπόριο: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν»

“Στις εκλογές αυτές ζητάμε να συμμετέχετε μαζικά και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ για να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο”.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε σχετικό δελτίο τύπου του του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική” ενόψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι εκλογές στο Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου και των άλλων οργάνων διοίκησης.

Ο συνδυασμός μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ έχει ήδη ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει σε αυτές.

Έχει στη συνθέση του συναδέλφους και συναδέλφισσες με διαδρομή στην αγορά του Αγρινίου, που τους χαρακτηρίζουν η συνέπεια, η διάθεση και το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν.

Δεν έχουμε ανάγκη από κηδεμόνες, καθοδηγητές και συντάκτες κειμένων που προσβάλλουν και απομακρύνουν τους συναδέλφους από τον σύλλογο.
Έχουμε την επάρκεια αλλά κυρίως την διάθεση να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τον Εμπορικό σύλλογο και να τον καταστήσουμε αντάξιο της μακρόχρονης ιστορίας του.

Έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε και ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε χρήσιμοι στον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Συνάδελφοι -σες

Στις εκλογές αυτές ζητάμε να συμμετέχετε μαζικά και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ για να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button