Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενωμένο Εμπόριο: «Δε μας ξαφνιάζει η τακτική της Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης»

«Η θητεία του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα έπρεπε να ξεκινά με ένα πνεύμα διάθεσης για συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτό. Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Συλλογικής κίνησης που εκλέχτηκαν στο νέο ΔΣ επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου, και το κάνουν πριν ακόμη συμπληρωθούν δεκαπέντε ημέρες από τις εκλογές που οι συνάδελφοι μας εξέλεξαν στην πλειοψηφία του ΔΣ».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωμένο εμπόριο με αξιοπιστία και προοπτική», σε απάντηση της ανακοίνωσης της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης» αναφορικά με την ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάρτηση των αφισών που αφορούν την αποζημίωση ειδικού σκοπού στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι-σες

Η θητεία του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα έπρεπε να ξεκινά με ένα πνεύμα διάθεσης για συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτό.

Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Συλλογικής κίνησης που εκλέχτηκαν στο νέο ΔΣ επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου, και το κάνουν πριν ακόμη συμπληρωθούν δεκαπέντε ημέρες από τις εκλογές που οι συνάδελφοι μας εξέλεξαν στην πλειοψηφία του ΔΣ.

Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι δεν μας ξαφνιάζει αυτή η τακτική τους. Άλλωστε το ύφος και η γραφή των κειμένων τους είναι γνωστή σε όλους.

Δηλώνουμε με όσο πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο γίνεται, ότι δεν πρόκειται να απαντούμε σε τέτοιου τύπου ανακοινώσεις της Συλλογική κίνησης.

Εμείς ζητήσαμε από τους συναδέλφους, μέλη του συλλόγου, να μας στηρίξουν και να μας εκλέξουν για να υπηρετήσουμε και να μεγαλώσουμε το θεσμικό μας όργανο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω από όλα να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ τον Εμπορικό Κόσμο της Πόλης μας.

Συναδελφικά

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΚΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button