ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για… VIP απαιτήσεις

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε προσκαλέσει κάποιον πελάτη μας ή επενδυτή της επιχείρησής μας να τον φιλοξενήσουμε στην χώρα μας για να τον γνωρίσουμε και φυσικά για να μπορέσει να δει τον τρόπο που εργαζόμαστε και να γνωρίσει το προσωπικό μας.
Φυσικά, μια τέτοια στιγμή είναι άκρως σημαντική, αφού, θα λέγαμε, ότι κρίνετε σε μεγάλο βαθμό η πορεία της συνεργασίας μας. Εξάλλου, ένας ευχαριστημένος πελάτης ή επενδυτής δεν θα αποφασίσει τόσο εύκολα να σπάσει την οποιαδήποτε συμφωνία μαζί μας.
Έτσι, όταν απευθύνουμε μια τέτοια πρόσκληση σε ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο και συνεργάτη μας επιθυμούμε όλα να κυλήσουν άψογα. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό ξενοδοχείο, οργανώνουμε το πρόγραμμα των ημερών της επίσκεψής του, δηλαδή τη διασκέδασή του, το πώς μπορεί να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, βεβαίως τις επισκέψεις του στην επιχείρηση, καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί.
Έχοντας κανονίσει και οργανώσει όλα τα παραπάνω, έρχεται η στιγμή να σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφέρεται αυτός ο τόσο σημαντικός για εμάς άνθρωπος. Πρέπει λοιπόν να οργανώσουμε κι αυτή τη μικρή μεν, αλλά ιδιαιτέρως σημαντική λεπτομέρεια. Εξάλλου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες!
Με τα αυτοκίνητα που μας παρέχει η Exoticars κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα.

  • Οι παροχές της Exoticars είναι τόσες πολλές που σίγουρα ο πελάτης ή ο επενδυτής μας θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.
  • Πρώτα απ’ όλα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι η ύψιστη ασφάλεια των επιβαινόντων σε ένα αυτοκίνητο κι αυτό είναι 100% εξασφαλισμένο με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Exoticars.
  • Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε υπηρεσίες επαγγελματία οδηγού, καθώς και σωματοφύλακα, ώστε ο πελάτης ή ο επενδυτής μας να αισθάνεται απόλυτη άνεση και ασφάλεια τις ώρες που θα βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.
  • Είναι βέβαια σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα από την Exoticars να παραλάβουμε τον πελάτη ή επενδυτή μας από το αεροδρόμιο ή από όποιο άλλο σημείο εκείνος επιθυμεί και να τον επιστρέψουμε σε αυτό κατά την ημέρα της αναχώρησής του.
  • Μέσα στις παροχές, καλό είναι να σκεφτούμε, αν θα χρειαστεί να νοικιάσουμε και κάποιο ελικόπτερο ή ιδιωτικό αεροπλάνο ή ακόμα και σκάφος για τη μετακίνησή του σε κοντινούς προορισμούς.
  • Τέλος, αν είναι απαραίτητο, η Exoticars μπορεί να αναλάβει ακόμα και την ταξιδιωτική ασφάλιση για λογαριασμό του πελάτη ή επενδυτή μας.

Έχοντας λοιπόν όλες αυτές τις παροχές εξασφαλισμένες από την Exoticars, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε ποιο μοντέλο αυτοκινήτου θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο στο στυλ του πελάτη ή επενδυτή μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πελάτης ή επενδυτής μας θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία μας και εντυπωσιασμένος από τις άψογες παροχές που προσφέρει η Exoticars.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button