Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εκδήλωση για την «ενίσχυση των πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης»

Πραγματοποιήθηκε ,χθες 9.10.2019, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο, ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της δράσης «Ενίσχυση των Πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης στην Δυτική Ελλάδα», η οποία εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο κ. Άρης Μαμασούλας από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφερειακού Επιχειρησιακού προγράμματος καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κ. Βασίλης Αϊβαλής.

Αναφέρθηκαν στους κύριους στόχους του προγράμματος και στην στρατηγικής σημασίας στήριξη των ΜμΕ (με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις), προκειμένου αυτές να κάνουν παρεμβάσεις στην παραγωγική τους διαδικασία με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας τους.

Στη συνέχεια στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων παρουσίασαν αναλυτικά τη δράση, αναφερόμενοι στις προϋποθέσεις ένταξης, στον προϋπολογισμό του προγράμματος, προθεσμίες υποβολής και στη διαδικασία υποβολής της πρότασης αναπτύσσοντας διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων και επιλύοντας απορίες και προβληματισμούς τους.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close