ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Ενίσχυση των δύο Αναπτυξιακών Εταιρειών της Αιτωλοακαρνανίας με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ με απόφαση Λιβανού

Ενίσχυση των δύο Αναπτυξιακών Εταιρειών της Αιτωλοακαρνανίας με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ, με απόφαση του ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού

Mε το επιπλέον ποσό των 5 εκατ. ευρώ ενισχύονται οι δύο Αναπτυξιακές Εταιρείες της Αιτωλοακαρνανίας. Ειδικότερα, η Αιτωλική Αναπτυξιακή, με 3.291.148 και η Τριχωνίδα Αναπτυξιακή, με 1.811.987.


Τα παραπάνω ποσά αφορούν στην ένταξη ιδιωτικών επενδύσεων στο πρόγραμμα Leader, που είχαν μείνει εκτός κατά την προηγούμενη περίοδο λόγω έλλειψης πόρων.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού, το πρόγραμμα Leader ενισχύθηκε με επιπλέον 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις.

Πρόκειται για μία απόφαση που ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, ενώ σε ό,τι αφορά την Αιτωλοακαρνανία, δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν έργα που προωθούσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Χορηγούμενη

Ένα Σχόλιο

  1. Σοβαρές εταιρείες με αόρατο έργο, έτσι θά πάμε σίγουρα καλά. Νά έχετε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς σας γιατί είναι φωστήρες. Το επόμενο χρέος πού θά σάς να έλθει θά είναι 500 δισεκατομμύρια, αλλά εσείς μήν στεναχωριέστε γιατί έτσι κι αλλιώς αυτοί φροντίζουν να μη ζήσετε πολύ και να τρώτε συντάξεις και νοσηλεία, έτσι καί αλλιώς θα πληρώνουν τα παιδιά σας τα εγγόνια σας και τα δισέγγονά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button