Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενισχύεται με 23 νέα οχήματα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας

Την προμήθεια 23 νέων οχημάτων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ύστερα από επανειλημμένες παρεμβάσεις-πιέσεις στη φυσική ηγεσία του Σώματος, τονίζοντας το διαχρονικό πρόβλημα των πεπαλαιωμένο – προβληματικό  στόλο οχημάτων της Διευθύνσεώς μας, ανακοινώνει την προμήθεια τεσσάρων 4 δικύκλων, πέντε 5 πολυμορφικών οχημάτων (SUV-NISSAN QASHQAI) και δεκατεσσάρων 14 επιβατηγών οχημάτων PEUGEOT 308, για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Η προμήθεια των οχημάτων γίνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και θα παραδοθούν το αργότερα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και  τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης για την επίσπευση της διαδικασίας υλοποίησης και την άμεση ανταπόκρισή τους δίνοντας λύση σε ένα σοβαρό και διαχρονικό πρόβλημά μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button