ΑτζένταΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Eνημερωτική ημερίδα για την εξέλιξη της πανδημίας και την επόμενη μέρα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) πραγματοποιεί μεγάλη εξ’ αποστάσεως ενημερωτική ημερίδα (webinar) για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα: «Covid 19: Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα».

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

«Η πανδημία βρίσκεται ακόμα εδώ και αναζωπυρώνεται αφού η μετάλλαξη Δέλτα αλλάζει αρκετά την ισορροπία των δεδομένων, αλλά και τις σκέψεις των ειδικών για το πώς θα πορευτούμε τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει σε προσπάθειες ενημέρωσης του κοινού από έγκριτους επιστήμονες, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.


Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η ελληνική κοινωνία να θωρακιστεί υγειονομικά, μέσα από τη μεγάλη εκστρατεία του εμβολιασμού.
Ας είναι η Περιφέρειά μας πρωτοπόρος και στον εμβολιασμό, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμένων και να χτίσουμε το τείχος ανοσίας που απαιτείται για να επιστρέψουμε οριστικά στην κανονικότητα» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button