Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι για αναπτυξιακό πρόγραμμα CLLD/LEADER

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις» σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι και Νεοχώρι.

Το πρόγραμμα προκήρυξε η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αιτωλικό, στο Μουσείο Κατράκη στις 20:00 από στελέχη της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ.

Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων Υποδράσεων του Τοπικού Προγράμματος, των όρων και προϋποθέσεων ένταξης, των ποσοστών χρηματοδότησης, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο Μεσολόγγι  (Δημαρχείο), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Ραδιομέγαρο.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 19.30, ενημερωτική συνάντηση για το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Νεοχωρίου Οινιαδών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button