Γεγονότα

Ενημέρωση της Αστυνομίας για την κατάσταση στην Αιτωλ/νία – Καταστροφές σε 22 οικίες στην Κλεπά

geg-katolisthisiΗ Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλαδας, μέσω ανακοίνωσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ενημερώνει για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα σε χωριά και οικισμούς καθώς και σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου. Σοβαρότατο το προβημα στην Κλεπά από τις καθιζήσεις σε συνολικά 22 σπίτια εκ των οποίων τα δυο παρασύρθηκαν ενώ δέκα αιωρούνται!

Αναλυτικά:

– Δ.A. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

  Στην Τ.Κ. Κλεπά ο κεντρικό δρόμος έχει υποστεί καθίζηση καθώς και δύο (2) οικίες στην κεντρική πλατεία. Επίσης δέκα (10) έχουν υποστεί σοβαρές ρωγμές και δέκα (10) αιωρούνται λόγω καθίζησης. Με απόφαση του Δημάρχου το εν λόγω χωριό έχει τεθεί σε μερική εκκένωση. 

  Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Περδικόβρυση, Λιβαδάκι, Αποδοτίας και Πυλλήνης. Γίνεται μνεία ότι σε ορισμένα χωριά των Δ.Ε. Αποδοτίας και Πλατάνου υφίσταται διακοπή ηλεκτροδότησης.

  Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Λιμνίτσας και Τερψιθέας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από το οδικό δίκτυο της Μακριάς Ράχης.     

  Στην Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνίτσας έως Τερψιθέα, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο για οχήματα κάτω των 3.5 τόνων.

–  Δ.A. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

  Δυσχέρεια κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων στα κάτωθι σημεία:

  Επ. Ο. Θέρμου – Χαλικίου

 Επ. Ο. Θέρμου – Αργυρό Πηγάδι

  Επ. Ο. Θέρμου – Κόνισκας

  Επ. Ο. Θέρμου – Αμπρακιάς

[Κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς]

  Λόγω έντονη βροχόπτωσης και εξαιτίας αυξημένου όγκου νερού στην κοίτη του ποταμού Αχελώου η κυκλοφορία των οχημάτων στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας διεκόπη. Κυκλοφορία  διεξάγεται από την γέφυρα της Τατάρνας.

  Λόγω κατολισθήσεων διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Θέρμου – Πλατάνου (θέση Σκλήμνα). 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close