Δυτική Ελλάδα

Ενημέρωση μαθητών του 1ου Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου για τον σχολικό εκφοβισμό (φωτο)

sxolikos-ekfovismos-enimerosi-eidiko-gymnasio-mes (3)

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε μαθητές του 1ου Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου για τον σχολικό εκφοβισμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 11/05/2018 και ώρα 10:00 π.μ., στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε σε μαθητές του 1ου Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου ενημερωτική δράση από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με την Κοινωνικό Λειτουργό και Ψυχολόγο του σχολείου με θέμα τον «Σχολικό Εκφοβισμό – Bullying». Ο σχολικός εκφοβισμός αφορά σε ένα φαινόμενο που παρατηρείται όλο και περισσότερο στη σύγχρονη εποχή εντός και εκτός σχολικού χώρου δημιουργώντας σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου.


Κατά την διάρκεια της δράσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τον ορισμό, τις μορφές, τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να παρακολουθήσουν μια ταινία μικρού μήκους σχετική με το θέμα, αναλύοντας στη συνέχεια τα μηνύματα που έλαβαν από αυτήν.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του 1ου Ειδικού Γυμνασίου κ. Πατρόπουλο Αθανάσιο, τη Ψυχολόγο, την Κοινωνικό Λειτουργό και τους εκπαιδευτικούς για την αρωγή τους στη διοργάνωση της δράσης αυτής, καθώς και τους μαθητές για τη γόνιμη και ουσιαστική συμμετοχή τους.

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ – 16:00μ.μ στην Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο), Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420, Email: kentrokoin.ipmes@2608.syzefxis.gov.gr».

sxolikos-ekfovismos-enimerosi-eidiko-gymnasio-mes (2)

sxolikos-ekfovismos-enimerosi-eidiko-gymnasio-mes (1)

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button