Γεγονότα

Eνημέρωση για το νερό στο Αιτωλικό-ζητά να ασκηθεί πίεση ο Κατσούλης (video)

po-katsoulis-nero-aitoliko

Ενημέρωση παρείχε ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης σήμερα το μεσημέρι στους κατοίκους Αιτωλικού σχετικά με τα τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της υδροδότησης της πόλης του Αιτωλικού και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ενσκήψει με την ακαταλληλότητα του νερού.

Όπως ανέφερε ο κ,. Κατσούλης  χθες Δευτέρα στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα συναντήθηκε μαζί με τους βουλευτές Μ. Τριανταφύλλου, Γ. Βαρεμένο και Κ.  Καραγκούνη, που τους ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί ενώ για το ίδιο θέμα είχε επικοινωνία και με τον Θάνο Μωραΐτη που τόνισε πως θα συνδράμει  σε όποια απόφαση ληφθεί για τη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους του Αιτωλικού σήμερα να “βομβαρδίσουν”  τους βουλευτές του νομού και όποιον άλλον γνωρίζουν από τον πολιτικό κόσμο ώστε να τους ενημερώσουν για το πρόβλημα του νερού και τους ζήτησε ακόμη τις μέρες που θα γίνει συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού ΠΕΚΑ κ. Καλαφάτη να γίνουν κινητοποιήσεις στην πόλη του Αιτωλικού.

Ύστερα από αίτημα των κατοίκων συμφωνήθηκε να έρχεται υδροφόρα με νερό ελεγμένο και να σταματήσει η υδροφόρα της Κορπής.

Στο βίντεο του οnairnews παρακάτω ακούστε τον δήμαρχο την ενημέρωση που έκανε σήμερα στους κατοίκους του Αιτωλικού:

Διαμαρτύρεται για αποκλεισμό το Τοπικό Συμβούλιο του Αιτωλικού

Στο μεταξύ, κατά του δημάρχου στρέφεται το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού, διαμαρτυρόμενο για “τον αποκλεισμό του από την επίσκεψη που έκανε ο πρώτος και άλλοι σύμβουλοι στην Αθήνα για το θέμα του νερού.”

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος Δημ. Φούντας, “κανείς από το τοπικό συμβούλιο δεν ειδοποιήθηκε να συνοδεύσει το δήμαρχο, ενώ και όταν ο κ. Κατσούλης επέστρεψε δεν μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που έκανε, παρά μόνο ζήτησε τη συγκέντρωση των κατοίκων στο πρώην δημαρχείο προκειμένου να κάνει εκεί εκτενή ενημέρωση.”

Έτσι το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην συγκέντρωση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του κ. Κατσούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button