Ροή Ειδήσεων

Ενημέρωση για νέες υπηρεσίες και γιατρούς στην νοσηλευτική μονάδα του Μεσολογγίου

epi-nosokomeio-mesologgiΑπό την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου των νοσοκομείων της Αιτωλ/νίας  ανακοινώνονται τα παρακάτω:

α) Στα πλαίσια της προωθούμενης πολιτικής του Υπουργείου Υγείας συγκροτήθηκε και λειτουργεί το Γραφείο Υπηρεσιών Ληπτών Υγείας. Το γραφείο συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2631360238.

β) Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Λίστας Χειρουργείων και από την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί με την προβλεπόμενη διαδικασία.

γ) Αναλαμβάνουν υπηρεσία ένας (1) μόνιμος Νεφρολόγος και ένας (1) Οδοντίατρος με ειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.

δ) Αναλαμβάνουν υπηρεσία δύο (2) ειδικευόμενοι Ιατροί για τις ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής , εκ των οποίων ο ένας (1) για δύο (2) χρόνια και ο άλλος για ένα (1) χρόνο μέχρι την περαίωση του χρόνου της ειδικότητάς του. Επίσης προς ενίσχυση της πλήρους εφημεριακής κάλυψης της Ορθοπεδικής Κλινικής διατίθεται από την 6η ΥΠΕ Ιατρός του Π.Ε.Δ.Υ.

ε) Το Νοσοκομείο μετά την απόφαση του Διοικητή προχωρά σε απογραφή παγίων στοιχείων, πράγμα το οποίο έχει να γίνει από το 2005.

Στ) Προκηρύσσεται διαγωνισμός για προμήθεια ιματισμού για το Νοσηλευτικό Προσωπικό πράγμα το οποίο έχει να γίνει από το 2007.

ζ) Τέλος ξεκινούν άμεσα εργασίες συντήρησης του κτιρίου (βάψιμο εξωτερικών ιατρείων, κλινικών κλπ) από πιστώσεις του Νοσοκομείου, από το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη αναφορικά με την έλευση των μονίμων και Επικουρικών Ιατρών θα υπάρχει ενημέρωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button