Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ενεργειακή αναβάθμιση, κτιριακές υποδομές και ιατρικός εξοπλισμός οι βασικές ανάγκες του Καραμανδανείου

Οι κτιριακές ανάγκες, καθώς επίσης η ανανέωση του ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τη Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών Βασιλική Γεωργιοπούλου,την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018.

«Καταγράφουμε τις μεγάλες ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας. Στόχος μας είναι απαντήσουμε στις ανάγκες τους, γι’ αυτό και προσπαθούμε να συμβάλουμε με τους πόρους που διαθέτουμε. Η υγεία αποτελεί βασικό αγαθό, για το οποίο δίνουμε μάχη να διασφαλίσουμε για κάθε πολίτη της Περιφέρειάς μας», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.


Από την πλευρά της Διοικήτριας επεσήμανε και την ανάγκη για ενεργειακή αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει συνολική καταγραφή των αναγκών και να εκτιμηθεί ο προϋπολογισμός των απαιτούμενων παρεμβάσεων ώστε, αφού οριστικοποιηθεί η δαπάνη, να υποβληθεί σχετικό αίτημα χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου, ο γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δημήτρης Καραβίδας, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button