ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Ενδιαφέρον Δόμνας Μιχαηλίδου μετά την καταγγελία για το Γηροκομείο Αγρινίου

Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον της αρμόδιας υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, μετά το δημοσίευμα του agriniopress, σχετικά με την καταγγελία που έγινε για παραμέληση ηλικιωμένης στο Γηροκομείο της Χ.Ε. Αγρινίου

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έδωσε εντολή σε συνεργάτες της να ερευνήσουν το θέμα, σχετικά με την βασιμότητα της καταγγελίας που έγινε απο την 93χρονη φιλοξενούμενη και τον γιο της, που έχει καταθέσει και μήνυση σε βάρος του Ιδρύματος της Χριστιανικής Ενωσης.


Πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν πως συνεργάτες της υφυπουργού ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο Γηροκομείο, το εάν έχουν γίνει κατά το παρελθόν ανάλογες καταγγελίες, το καθεστώς λειτουργίας του Ιδρύματος και της Χριστιανικής Ενωσης κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στις δεκαετίες λειτουργίας του Γηροκομείου, ουδέποτε υπήρξαν αντίστοιχες καταγγελίες περί κακοποίησης ή παραμέλησης φιλοξενουμένων.

Η Χριστιανική Ένωση Αγρινίου, αποτελεί Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και νομικά ανήκει στην κατηγορία των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.)

Η Χριστιανική Ένωση Αγρινίου έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του Γηροκομείου, που αποτελείται από τα ακόλουθα κτίρια και εγκαταστάσεις:

  1. Κεντρικό κτίριο Θηλέων (4όροφο) συνολικής χωρητικότητας 66 κλινών

Φιλοξενία τροφίμων σε μονόκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με δική τους τουαλέτα και μπάνιο
Σαλόνι σε κάθε όροφο του κτιρίου
Κεντρικός χώρος υποδοχής επισκεπτών
Τραπεζαρία 100 ατόμων
Κουζίνα 100 τ.μ.
Χώρος αποθήκευσης τροφίμων και υλικών μαγειρικής
Πλυντήριο και σιδερωτήριο
Ιατρείο
Φαρμακείο σε κάθε όροφο
Γραφείο προϊσταμένης
Δωμάτιο και γραφείο προσωπικού

2. Κτίριο Αρρένων (2όροφο) συνολικής χωρητικότητας 30 κλινών

Φιλοξενία τροφίμων σε δίκλινα δωμάτια με δική τους τουαλέτα και μπάνιο
Κουζίνα
Τραπεζαρία
Σαλόνι τροφίμων

3. Ιερός Ναός Μεγάλου Βασιλείου

4. Κήπος και αύλιος χώρος


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Δε το χωρα ο νους μου και δε μπορώ να πιστέψω αυτή τη συκοφαντία. Έχοντας τοποθετήσει τον πάτερα μου στο υπέροχο αυτό γηροκομείο από τα 84 του έως και τα 87 του χρόνια έχω να πω ότι είναι άψογοι επαγγελματίες. Δυστυχώς το μόνο που μου μπαίνει στο νου είναι πως υπάρχει πλέον ανταγωνισμός και ο,τι δε φτάνει η αλεπού ξέρετε…

    1. Ας κοιτάξει και το γηροκομείο Μεσολογγίου γιατί πριν λίγα χρόνια οικόπεδο τροφίμου, μετά θάνατον κατέληξε μέσω δήθεν χρησικτησιας σε κληρικο του Αγρινίου. Ο σύζυγος της αλκοολικός, χωρίς κληρονόμους και οι δύο. Και όταν ο οικείος Δήμος εκτελούσε άσφαλτο στρώση, δίπλα από το οικόπεδο ο ίδιος εργολάβος έκανε και εργασίες στο κλεμμένο οικόπεδο. Συμπτώσεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button