Δυτική Ελλάδα

Έναρξη συνεργασίας του «Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου» με τον Χειρούργο Ορθοπεδικό Αθλίατρο Φώτη Τσούκα- Δωρεάν εξέταση 4 Μαΐου

tsoukas-fotisΗ Γενική Κλινική “Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον εξειδικευμένο Ορθοπεδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο κ. Τσούκα Φώτιο.

Ο κ. Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός.

γόνατοΕιδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατος – ώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον κ. Τσούκα, ανακοινώνεται ότι, στις 4 Μαίου ο ιατρός θα δέχεται συμπολίτεςκατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται δωρεάν ιατρικός έλεγχος.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Τηλέφωνο για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών, από 09:00-14:00 και 18:00-21:00(εκτός Σαββάτου))

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

Από την Διεύθυνση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button