Δυτική Ελλάδα

Έναρξη νέας προσκοπικής χρονιάς

koi-proskopikixronia2013Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα, οι Πρόσκοποι του Αγρινίου ξεκινούν τη νέα τους χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Προσκοπικής τους Εστίας στην οδό Ιερού Λόχου 8, (πρώην 6ο Δημοτικό) πλησίον της Πλατείας Χατζοπούλου.
Καλούνται όλα τα ενεργά μέλη της Προσκοπικής Κίνησης στην πόλη του Αγρινίου (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές και ενήλικα Στελέχη), οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι φίλοι και συμπαραστάτες των Προσκόπων στο Νομό, καθώς και όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην Προσκοπική Κίνηση, όπως παραβρεθούν στην παραπάνω εκδήλωση.
Ο Ελληνικός Προσκοπισμός υποδέχεται στις τάξεις του παιδιά & ενηλίκους ανάλογα με τις ηλικίες:
–    Λυκόπουλα (07-11 ετών), –  Προσκόπους (11-14 ετών ),
–    Ανιχνευτές (14-17 ετών),  –  Δίκτυο Ενηλίκων (18-30 ετών).
–     Εθελοντές  (18 ετών και άνω).
Πληροφορίες σχετικές με το Ελληνικό Προσκοπισμό μπορείτε να λάβετε επισκεπτόμενοι στον ιστότοπο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων http://www.sep.ogr.gr ή στο ιστολόγιο των Προσκόπων Αγρινίου http://www. proskopoiagriniou.blogspot.com
Παράλληλα φέτος -στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς – για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι συγκεντρώνουν φάρμακα στο χώρο τους και στη ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α., για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αγρινίου και ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να παρέχουμε φάρμακα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι εξαιρετικά δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες έχουν αυξήσει τον αριθμό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται στήριξη.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να προσέρχονται στην Εστία των Προσκόπων Αγρινίου κατά τις Δράσεις  των τμημάτων κάθε Σάββατο και ώρα 18:00 – 21:00 το απόγευμα και Κυριακή από 19:00 – 21:00 το απόγευμα, ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνα:
Λυκόπουλα: 6944 580 443  –  Πρόσκοποι: 6946 096 372
Δίκτυο Ενηλίκων & Εθελοντές:  6983 164 388  &  6981 729 969

Από την Περιφερειακή Εφορεία Αιτωλοακαρνανίας


Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button