Αθλητισμός

Έναρξη Μαθημάτων Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

 spo-naftikos-mesΟ Ναυτικός Όμιλος, πιστός στις καταστατικές του δεσμεύσεις,  με προτεραιότητα πάντα, στην ασφάλεια και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, συνεχίζει και αυτή την χειμερινή περίοδο την λειτουργία  Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας για αρχάριους.

 Δικαίωμα εγγραφής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών.

Για να συμμετέχετε  χρειάζονται :2 έγχρωμες  φωτογραφίες μικρών διαστάσεων (3X4 cm) ,τύπου αστυνομικής ταυτότητας και βεβαίωση ιατρού παθολόγου .

Μετά το πέρας των μαθημάτων και των εξετάσεων, η Σχολή χορηγεί δίπλωμα, με Ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση,   με το οποίο θα έχετε το δικαίωμα να κυβερνάτε ιστιοφόρα σκάφη μήκους μέχρι 24 μέτρα (περίπου 70ft). Επίσης  μπορείτε να λάβετε μέρος , σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης. Μετά το πέρας των μαθημάτων συνιστάται, για να αποκτήσετε εμπειρία, να λάβετε μέρος σε εκπαιδευτικές κρουαζιέρες της σχολής και του Ν.Ο.Μ, στον Κορινθιακό και στο  Ιόνιο.

Δηλώστε εγκαίρως  συμμετοχή. Με κάθε 6-7  εγγραφές  δημιουργείται  νέο  τμήμα.

Υπάρχει δυνατότητα να  λειτουργήσουν  τμήματα: Προχωρημένων , Αγωνιστικής  ιστιοπλοΐας, ειδικά  ταχύρυθμα τμήματα διάρκειας  3 εβδομάδων όπως και  οικονομικά τμήματα για φοιτητές και σπουδαστές.

 Πληροφορίες-εγγραφές 2631026970-6972544680   email: nommes@live.com . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close