Αθλητισμός

‘Εναρξη εγγραφών στην Ακαδημία OPTIMIST-LASER του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

spo-omil-laser1Κάλεσμα στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της ιστιοπλοΐας με σκάφη OPTIMIST-LASER. Ένα Ολυμπιακό Άθλημα με μεγάλη ιστορία και μέλλον !!!
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου:

“Σας ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε στην διάθεσή μας ιστιοπλοϊκά σκάφη OPTIMIST-LASER και άμεσα δημιουργούμε τμήμα ιστιοπλοίας τριγώνου για παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω.

Σκοπός της σχολής είναι η εκμάθηση του Αθλήματος της ιστιοπλοΐας (θεωρία και πράξη) με σκάφη τύπου OPTIMIST και Laser σε μαθητές/τριες από 7 ετών και πάνω. Η σχολή περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Τα παιδιά θα μάθουν πως γίνεται το αρμάτωμα του σκάφους, τους ναυτικούς κόμπους, τους Ιστιοπλοϊκούς κανονισμούς, να διαβάζουν χάρτες, τα μυστικά του καιρού και τις τακτικές των αγώνων από καταξιωμένους και πιστοποιημένους προπονητές με πλήρως εξοπλισμένα σκάφη, εκπαιδευτικό υλικό, σωσίβια και συνοδευτικά σκάφη .
Η ενασχόληση των παιδιών με το άθλημα της ιστιοπλοΐας θα γίνεται καθ’όλη την διάρκεια του Χρόνου, Χειμώνα και Καλοκαίρι!
Με την ιστιοπλοΐα το παιδί γυμνάζει το σώμα αλλά και νού. Ισχυροποιεί τον οργανισμό του, διαμορφώνει χαρακτήρα και μια δυναμική προσωπικότητα.
spo-omil-laser2Ζούμε σε μια περιοχή που βρέχεται από θάλασσα και όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε την τέχνη της ιστιοπλοΐας. Δεν είναι τυχαίο που η σημαία μας έχει ως σήμα την Μεσολογγίτικη γαΐτα με το πανί της.
Πληροφορίες & εγγραφές : nommes@live.com 6931036454, 6948005534, 2631026970.
Όσον αφορά τους ενήλικες φίλους μας που θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας Α/Θ, τους πληροφορούμε ότι ήδη ξεκίνησε τον κύκλο μαθημάτων η 23η σχολή του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για την απόκτηση διπλώματος ιστιοπλόϊας ανοικτής θαλάσσης (ΣΙΑΘ) με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή είναι αρκετά ικανοποιητική . Με το πέρας του παρόντος κύκλου ο Ναυτικός όμιλος εχει την δυνατότητα να ξεκινήσει άμεσα και τον επόμενο κύκλο. Όσοι ενδιαφέρονται για απόκτηση διπλώματος , συντήρηση του διπλώματος και των γνώσεων ή απόκτηση προχωρημένων δεξιοτήτων μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλ. 6931036454, 6948005534, 2631026970, email:nommes@live.com”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close