Εναλλακτικές επιλογές για στοιχήματα εκτός από το ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς των σπορ και των διαδικτυακών στοιχημάτων. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν πληθώρα από επιλογές στοιχημάτων και σε άλλα αθλήματα.

Αν θέλετε μια αλλαγή από τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, αν είστε λάτρης κάποιου αθλήματος και θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στις προβλέψεις παρακάτω σας έχουμε τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις.


Μηχανοκίνητος αθλητισμός

Τα μηχανοκίνητα αθλήματα είναι τα αθλήματα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο. Οι αγώνες τους θεωρούνται οι πιο συναρπαστικοί και επικίνδυνοι, προσελκύοντας πολλούς παίκτες που θέλουν να απολαύσουν τη δράση του αγώνα και να κερδίσουν χρήματα ταυτόχρονα. Το Formula 1, το MotoGP και το NASCAR είναι δημοφιλείς επιλογές για στοιχήματα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στον νικητή του αγώνα, στον οδηγό που θα κερδίσει το πρωτάθλημα ή σε άλλα αποτελέσματα.

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Το NFL είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει πολλές επιλογές για στοιχήματα. Περισσότεροι από 73 εκατομμύρια Αμερικανοί σχεδιάζουν να στοιχηματίσουν στη σεζόν του NFL, αύξηση σχεδόν 60% από την περασμένη σεζόν, γεγονός που δείχνει το τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον που έχει αυτό το άθλημα. Τα παιχνίδια του NFL είναι συνήθως αμφίρροπα, με τις ομάδες να έχουν παρόμοιες πιθανότητες να κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για κέρδη, ακόμη και για τους αρχάριους παίκτες στο στοίχημα. Οι αποδόσεις στο NFL είναι συχνά υψηλότερες από ό,τι σε άλλα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για κάθε σωστή στοιχηματική σας πρόβλεψη.

Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο έντονα αθλήματα, με γρήγορους ρυθμούς, εναλλαγές αμφίρροπους αγώνες και μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη από στοιχήματα. Το NBA είναι το πιο δημοφιλές άθλημα μπάσκετ στον κόσμο όπου οι σούπερσταρς του αθλήματος συναγωνίζονται χαρίζοντας άφθονο θέμα. Μεγάλο ενδιαφέρον για στοιχήματα όμως έχουν και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές παγκόσμιες διοργανώσεις. Τα στοιχήματα στο μπάσκετ προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία αγορών ενώ οι αγώνες είναι πολύ συχνοί. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα βρείτε κάτι να στοιχηματίσετε. Για μια από τις πιο ενημερωμένες ενότητες μπάσκετ παίξτε διαδικτυακό στοίχημα στη Betshop.

Τένις

Το τένις είναι ένα ανερχόμενο άθλημα για στοιχήματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε διπλό. Το τένις είναι ένα από τα λίγα αθλήματα που παίζονται όλο το χρόνο, με μικρά διαλείμματα μεταξύ των εποχών. Έχει πολλές διοργανώσεις που σημαίνει ότι ο όγκος των παιχνιδιών στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε είναι σημαντικά μεγαλύτερος από άλλα αθλήματα. Ένας από τους καλύτερους λόγους για να στοιχηματίσετε στο τένις είναι ότι δεν απαιτεί μεγάλη γνώση του παιχνιδιού. Ακόμη και οι νέοι παίκτες στο άθλημα μπορούν εύκολα να μάθουν τα βασικά.

Χόκεϊ επί πάγου

Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, με ένα μεγάλο και αφοσιωμένο κοινό. Το NHL μοιάζει πολύ με το ποδόσφαιρο, αφού διαθέτει στοιχήματα over/ under κ.λ.π. Το χόκεϊ επί πάγου έχει μια μακρά και εντατική σεζόν, με παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για στρατηγική και προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις όπως αυτές που θα βρείτε στη betshop.gr. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ομάδες, παίκτες, αποτελέσματα ή ακόμη και σε συγκεκριμένα γεγονότα εντός των αγώνων.

Άλλα αθλήματα

Εκτός από τα αθλήματα που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν κι άλλα με μεγάλο ενδιαφέρον που προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις και ευκαιρίες για στοιχήματα. Τα πιο σημαντικά αθλήματα που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κερδίσουν το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιρειών είναι:

  • Κρίκετ
  • Γκόλφ
  • Μπάντμιντον
  • Επιτραπέζιο τένις
  • Πυγμαχία
  • Ποδηλασία

Μην ξεχνάτε βέβαια ότι όταν επιλέγετε ένα νέο άθλημα για στοιχήματα, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας. Έτσι θα κατανοήσετε τους παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα των αγώνων και θα κάνετε πιο επιτυχημένες προβλέψεις.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: στοίχημα