Θέατρο

Ένα ποιητικό έργο του Ξηρομερίτη Γιάννη Γερογιάννη παρουσίασε το καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα

Ðïéçôéêü Ýñãï ôïõ Îçñïìåñßôç Åêðáéäåõôéêïý ÃéÜííç ÃåñïãéÜííç  åðÝëåîå êáé ðñï÷þñçóå óôç èåáôñïðïßçóç ôïõ, ôï êáëëéôå÷íéêü ó÷ïëåßï ÃÝñáêá, ôï ïðïßï ôï ðáñïõóéáóå óôçí Ðëáôåßá ÓõíôÜãìáôïò  ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό δρώμενο περίμενε τους περαστικούς στην πλατεία Συντάγματος από τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα που παρουσίασαν ένα θεατροποιημένο ποιητικό έργο του Ξηρομερίτη εκπαιδευτικού Γιάννη Γερογιάννη.

Ένα ποιητικό έργο του Ξηρομερίτη εκπαιδευτικού Γιάννη Γερογιάννη, με καταγωγή από την Σκουρτού, επέλεξε και προχώρησε στη θεατροποίησή του το καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα, το οποίο παρουσίασε το Σάββατο (10/03) στη Πλατεία Συντάγματος.

Ο Γιάννης Γερογιάννης ανήρτησε στο διαδίκτυο: «Το καλλιτεχνικό σχολείο του Γέρακα και οι μαθητές του, τιμούν τον πολιτισμό παρουσιάζοντας θεατροποιημένο ένα δικό μου ποιητικό έργο. Ο αγώνας του ανθρώπου για πολιτισμό και τέχνη είναι διαρκής. Ο αγώνας των μαθητών για μάθηση και γνώση, ιερός. Θα είμαι εκεί για να στηρίξω τον πολιτισμό και την πρωτοβουλία των μαθητών και καλώ όλους τους φίλους και τους πνευματικούς ανθρώπους, να στηρίξουν τις προσπάθειες των μαθητών, γιατί μόνο ο Πολιτισμός και τα παιδιά μας αποτελούν ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης / EUROKINISSI

iaitoloakarnania.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button