Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ένα μήνα τιμωρία σε Σπανό για τον διαιτητή με Παναιτωλικό – «είστε άσχετοι και επικίνδυνοι»

Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, αλλά και αποδυτήρια, τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός για όσα είπε στους διαιτητές του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πρόστιμα σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Ένας μήνας εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και αποδυτηρίων ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, είπε στον διαιτητή Μαλούτα , «έπρεπε να βγάλεις δύο κόκκινες στον


Ένας μήνας εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και αποδυτηρίων ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό. Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, είπε στον διαιτητή Μαλούτα , «έπρεπε να βγάλεις δύο κόκκινες στον Παναιτωλικό, είστε άσχετοι και επικίνδυνοι, μην ξαναπαίξετε».

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης έχει ως εξής: «Κατά τη λήξη του αγώνα αυτού, συνέβησαν, σύμφωνα με το ως άνω Φύλλο Αγώνα και την ως άνω Έκθεση, που συνέταξε ο Παρατηρητής του αγώνα, το εξής πειθαρχικώς αξιόλογο και ελεγχόμενο περιστατικό: Με τη λήξη του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της πρώτης εγκαλουμένης Γ. ΣΠΑΝΟΣ ευρισκόμενος στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στον διαιτητή του αγώνα είπε: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΥΟ (2) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ».

Αναφορικά με την ως άνω πράξη οι εγκαλούμενοι την αποδέχονται, πλην όμως ισχυρίζονται ότι η ως αν φράση δεν έχει εξυβριστικό περιεχόμενο αλλά αποτελεί κρίση. Ο ισχυρισμός αυτός αποδεικνύεται αβάσιμος, καθόσον, η ως άνω έκφραση είναι προσβλητική εμπεριέχουσα μομφή για τις ενέργειες του Διαιτητή και ενέχει απαξίωση προς το πρόσωπό του».

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button