ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ένα ακόμα κατάστημα με μεγάλη ιστορία στο Αγρίνιο κατεβάζει ρολά…

Το Κρεοπωλείο Νούλας κλείνει λίγο πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής

Δυσάρεστη είναι η κάθε είδηση που αφορά το κλείσιμο επιχείρησης  στην πόλη, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για επιχείρηση με ιστορία.

Τέτοια περίπτωση είναι το Κρεοπωλείο Νούλας, που ξεκίνησε την πορεία του το 1928 και την ολοκληρώνει δυστυχώς στις μέρες μας…


Δυστυχώς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, καθώς και προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν την ιδιοκτησία του στο να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η ανάρτηση:

ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ

Όταν το 1928 η επιχείρησή μας έκανε τα πρώτα της βήματα, κανένας δε μπορούσε να φανταστεί, πως το μεράκι, η γνώση και η αγάπη για το είδος θα περνούσε από γενιά σε γενιά.

Για πάνω από εννέα δεκαετίες καλωσορίζουμε τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντάς τους άριστη ποιότητα και νοστιμιά σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αντίστοιχα, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει πως το 2022 θα ήταν η χρονιά που θα έμπαινε ο τελευταίος κρίκος σε αυτή τη μακριά αλυσίδα της παράδοσης.

Δυστυχώς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, καθώς και άλλοι, προσωπικοί λόγοι, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια που μας δείξατε έμπρακτα την αγάπη και την προτίμηση σας.

Η καθημερινή μας επαφή, οι καλημέρες και το χαμόγελό σας θα είναι εκείνα που θα μας λείψουν περισσότερο. Μπορεί να μην μας δείτε ξανά πίσω από τα ψυγεία μας, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως θα βρούμε τρόπο να είμαστε ξανά κοντά σας.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε έναν από εσάς.

Με εκτίμηση
Κρεοπωλείο Γεωργίου Δημητρίου Νούλα

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button