Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εν αναμονή απόφασης του δήμου Μεσολογγίου για τριήμερη παράταση στο κλείσιμο των σχολείων

Η έντονα επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα στο δήμο Μεσολογγίου και οι απόψεις του διοικητή του νοσοκομείου, εκπαιδευτικών και της ιατρικής κοινότητας θα επιφέρουν αλλαγές στην εξαγγελλόμενη λειτουργία των σχολείων από αύριο.

Πληροφορίες λένε ότι η δημοτική αρχή έχει λάβει υπόψιν της όλα τα δεδομένα και θα εκδόσει απόφαση για (καταρχήν;) τριήμερη παράταση του κλεισίματος. Τούτο άλλωστε είχε ζητήσει και με επιστολή της προς την υπουργό Παιδείας από την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ως γνωστόν το υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

Πιθανώς ο δήμος θα επικαλεστεί την ανάγκη απολύμανσης κλπ. των σχολικών κτιρίων, αλλά και την διασπορά που παρατηρείται και την κατ’ ανάγκην απουσία εκπαιδευτικών και καθαριστριών ώστε να “επιτύχει” την αναβολή του ανοίγματος.

Για το ίδιο θέμα ο Πάνος Παπαδόπουλος τόνισε πως εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να ανοίξει καμία σχολική μονάδα όλων των βαθμίδων και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφέροντας για ακόμη μια φορά την τεράστια επιβάρυνση του νοσοκομείου Μεσολογγίου που είναι πλήρες…

aixmi-news

Ένα Σχόλιο

  1. Στο δημο Μεσολογγίου προσπαθούν να μην ανοίξουν τα σχολεία. Εδω στο Αγρίνιο που βράζει ο τόπος από κρούσματα, τι κάνει ο δήμος κ οι κύριοι αιρετοί??? Είδαμε ότι ο σύλλογος φροντιστων κ τα φροντιστήρια αποφάσισαν να συνεχίσουν τηλεκπαίδευση κ μπράβο τους. Οι δάσκαλοι κ οι καθηγητές, τι κάνουν???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button