Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας (φωτο)

2.230 άτομα έχουν εμβολιαστεί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας

Στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί κατά του κορωνοϊού ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας.

Οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας σύμφωνα με την διευθύντρια κ. Ρούλα Καραδήμα προχωρούν με κανονική ροή και ικανοποιητική προσέλευση όλων των ηλικιακών ομάδων.


Όπως σημειώνει, περισσότερα από 2.230 άτομα έχουν προσέλθει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ.Υ. Αμφιλοχίας και έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η κ. Καραδήμα:

Εμβολιασμοί κατά της COVID-19: Σήμερα είχαμε την τιμή και τη χαρά να εμβολιάσουμε κατά της COVID-19, τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κύριο Γιώργο Κατσούλα. Ο Δήμαρχος συνεχάρη το Προσωπικό του Κ.Υ. Αμφιλοχίας για την διαρκή προσπάθεια και τις αποτελεσματικές υπηρεσίες που παρέχονται σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και στον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Οι εμβολιασμοί στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας προχωρούν με κανονική ροή και ικανοποιητική προσέλευση όλων των ηλικιακών ομάδων. Σημειωτέον ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν προσέλθει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ.Υ. Αμφιλοχίας και έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου και χωρίς κανένα πρόβλημα 2.230 άτομα, προερχόμενα από διάφορες περιοχές εντός και εκτός του Νομού Αιτ/νίας..

Ελπίζουμε σε καθολική προσέλευση του πληθυσμού μας στον εμβολιασμό, ώστε να βοηθήσουμε ολοι για να κτιστεί το τείχος ανοσίας κατά της μάστιγας του COVID-19 το ταχύτερο δυνατόν..

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button