Δυτική Ελλάδα

Εμβολιασμός παιδιών Ρομά στο Μεσολόγγι

emvoliasmos

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23/04/2018 και ώρα 09:30 π.μ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, το Πρόγραμμα «Υγεία Για Όλους», του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εμβολιασμός παιδιών Ρομά του Δήμου Μεσολογγίου.

Χορηγήθηκαν εμβόλια Ιλαράς, Ηπατίτιδας Β’, Διφθερίτιδας-Κοκκύτη-Τετάνου, σε παιδιά ηλικίας 3 ετών έως και 11 ετών, με την συνοδεία των γονέων τους και τους χορηγήθηκε ή αντικαταστάθηκαν τα  βιβλιάρια υγείας παιδιών, σε όσα από αυτά δεν διέθεταν. 
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πρόγραμμα «Υγεία Για Όλους»,την  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  και το  επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, διότι με την συμπαράστασή τους, υλοποιήθηκε μια δράση πολύ σημαντική, για το σύνολο των παιδιών που διαμένουν στους καταυλισμούς».” αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button