Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Το click away αδύνατο να εφαρμοστεί δίχως κατάλληλες υποδομές»

Σε δήλωση του Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Βασίλειου Σπυρόπουλου τονίζεται ότι το click away είναι αδύνατο να εφαρμοστεί δίχως τις κατάλληλες υποδομές.

«Βρίσκω ακατανόητο τον τρόπο αντιμετώπισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Ως πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου βρίσκω ακατανόητο τον τρόπο αντιμετώπισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη .

Η εφαρμογή του μέτρου CLICK AWAY είναι αδύνατο να εφαρμοστεί εφόσον δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, διότι πάνω από 350.000 επιχειρήσεις δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα να το υποστηρίξουν όπως ασύρματο pos , ηλεκτρονική σελίδα, τηλεφωνικό κέντρο.

Με την απόφαση αυτή διαπιστώνουμε πως για μια ακόμη φορά δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, που κορυφώνεται με την εφαρμογή αυτού του μέτρου, που ευνοεί κυρίως τις μεγάλες αλυσίδες δηλαδή το 17% των επιχειρήσεων πανελλαδικά, στις οποίες δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουν για άλλη μια φορά εις βάρος ημών και αδιαφορώντας για τις οικογένειες και τους εργαζόμενους των μικρών επιχειρήσεων, όπου το μέλλον τους με μαθηματική ακρίβεια είναι η ανεργία και η εξαθλίωση .

ΕΛΠΙΖΩ με τις παρεμβάσεις σύσσωμου του εμπορικού κόσμου μέσω των συνδικαλιστικών οργάνων να δοθεί ένα τέλος σ αυτόν τον εμπαιγμό και να παρθούνε νέα μέτρα, τα οποία προφανώς θα περιλαμβάνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα μπορούν ταυτόχρονα οι πελάτες να εξυπηρετούνται μέσα στο κατάστημα με προκαθορισμένο ραντεβού .

Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα οι οποίοι και αυτοί δίνουν τον αγώνα τους για το βέλτιστο καλό όλων μας, καθώς και με τον αρμόδιο Υπουργό  ο οποίος αν δεν λάβει νέα μέτρα για μας τότε φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ενέργειες οι οποίες δεν θα του είναι καθόλου ευχάριστες».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button