Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ευχαριστήριες επιστολές για τις ενέργειες μετεγκατάστασης της ΑΔ Αιτωλίας

Ευχαριστήριες επιστολές έστειλε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιο Λιβανό, για τις ενέργειες μετεγκατάστασης της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας.

Αναλυτικά:

“ΠΡΟΣ: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου σας ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, της έγκρισης δηλαδή της χρηματοδότησης της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την δημιουργία νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την μεταφορά και κατασκευή του νέου αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε παρόμοιο θετικό κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί σας και σας ευχόμαστε από την πλευρά μας καλή συνέχεια στο έργο σας”.

Η ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Λιβανό:

“ΠΡΟΣ: Βουλευτή Αιτ/νιας,
κ. Σπυρίδων – Παναγιώτη Λιβανό

Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου με την παρούσα επιστολή σας ευχαριστεί θερμά για την καθοριστική συμβολή σας, από κοινού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τις υπηρεσίες του υπουργείου, για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, της έγκρισης δηλαδή της χρηματοδότησης της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την δημιουργία νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά και ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγό και συμπαραστάτη και σε πιθανές μελλοντικές μας ανάγκες.

Η έμπρακτη στήριξή σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στην προσπάθεια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button