Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ευχαριστίες για την τοποθέτηση ΑΤΜ

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την τοποθέτηση μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ATM) σε σημείο που εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες του καταναλωτικού κοινού και των δημοτών της πόλης μας εν γένει, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:


«Το νέο ATM της Εθνικής Τράπεζας τοποθετήθηκε παράπλευρα του σούπερ μάρκετ «Μούρκας» στο ύψος του πεζοδρομίου, ενώ προσεχώς θα μπει ειδική ράμπα για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου είχε επανειλημμένα αναδείξει το πρόβλημα που υπήρχε μέσω επιστολών του προς την Εθνική Τράπεζα, καθώς τα δύο υπάρχοντα ATM του υποκαταστήματος Μεσολογγίου βρίσκονται πάνω σε σκαλοπάτια, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την πρόσβαση σε αυτά για ηλικιωμένους και ΑμεΑ.

Απαντώντας στο αίτημά μας για νέο ATM, η Εθνική Τράπεζα είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Συλλόγου να προτείνει κατάλληλα σημεία για την τοποθέτησή του έπειτα από συνεννόηση με τα μέλη της, ωστόσο η τελική επιλογή του σημείου έγινε από την ίδια την Εθνική Τράπεζα.

Επ’ ευκαιρίας της τοποθέτησης του νέου ATM, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Πασιόπουλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος Μεσολογγίου της Εθνικής Τράπεζας κ. Αντώνη Μώλο και με τον υποδιευθυντή κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη, τους οποίους και ευχαρίστησε προσωπικά για τις ενέργειές τους για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε, επίσης, να ευχαριστήσει την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), η οποία ήταν ενήμερη για το πρόβλημα και πραγματοποίησε από την πλευρά της ενέργειες για την επίλυσή του».

atm (2)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button