Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Συγχαίρει τους συντελεστές του Μουσείου Άλατος για τη διεθνή διάκριση

O Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συγχαίρει τον ιδρυτή του Μουσείου Άλατος κ. Νίκο Κορδόση, τη σύζυγό του Δέσποινα και σε όλη την ομάδα που εργάζεται για τις ανάγκες του Μουσείου Άλατος με αφορμή την βράβευση με το “Portimão Museum Prize for Welcoming, Inclusion and Belonging 2024” από το Φόρουμ των Ευρωπαϊκών Μουσείων.

Η ανακοίνωση:


«Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη βράβευση του Μουσείου Άλατος με το “Portimão Museum Prize for Welcoming, Inclusion and Belonging 2024” από το Φόρουμ των Ευρωπαϊκών Μουσείων κατά το πρόσφατο ετήσιο συνέδριό του και την τελετή απονομής που έγινε στην Πορτογαλία.

Για τη διάκριση αυτή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ιδρυτή του Μουσείου Άλατος κ. Νίκο Κορδόση, τη σύζυγό του Δέσποινα και σε όλη την ομάδα που εργάζεται για τις ανάγκες του Μουσείου, καθώς, χάρη στην εξαιρετική δουλειά όλων, το Μεσολόγγι έλαβε σημαντική προβολή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια της πόλης και αυξάνει την επισκεψιμότητα σε αυτή, παράγοντας πολλαπλά οφέλη σε πολιτιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ευχόμαστε στον κ. Κορδόση και τους υπόλοιπους συντελεστές του Μουσείου Άλατος, καθώς και του Κέντρου Λόγου και Τέχνης “Διέξοδος”, να έχουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και δηλώνουμε ότι η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα είναι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστεί«.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button