Πολιτική

Εμπαιγμό των αγροτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

po-syriza
Ανακοίνωση της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου, μετά και την σημερινή κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα για τα φωτοβολταϊκά.Στην ανακοίνωση της Οργάνωσης, επισημαίνεται:“Σήμερα – Παρασκευή  26/4/2013 – αγρότες , μεταξύ τους και πάρα πολλοί Αιτωλ/νες, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ’ το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ενάντια στην ειδική εισφορά που αρχικά είχε επιβληθεί στο 30% των ακαθάριστων εσόδων για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, με νεότερες κυβερνητικές αποφάσεις ξεπερνάει το 40%.Το 2011 πολλοί αγρότες με ενθάρρυνση των κυβερνόντων προχώρησαν σε διαδικασίες έναρξης και τοποθέτησης εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών σε κτήματά τους για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η επένδυση αυτή που χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό δόλωμα το 2009 καταλήγει τελικά ασύμφορη και ίσως για πάρα πολλούς επιζήμια, αφού επιπλέον απαιτεί υψηλό κόστος κατασκευής  και βέβαια πολύ ακριβό τραπεζικό δανεισμό.

Οι αγρότες, όπως και η πλειονότητα των πολιτών της χώρας, για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν τους κυβερνόντες και εξαπατήθηκαν.

Η σημερινή κυβέρνηση απαιτεί συνεχώς απ’ τους εξαθλιωμένους να συμβάλλουν στις ταμειακές της ορέξεις. Η σημερινή κυβέρνηση απαιτεί συνεχώς απ’ τους εξαθλιωμένους περισσότερη εξαθλίωση.

Η Δημοκρατική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης είναι η μόνη διέξοδος!”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button