ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Εμμένει στην παραίτησή του ο Χρήστος Γκούντας-συναντάται την Πέμπτη με τον Γ. Παπαναστασίου

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η σημερινή υποβολή παραίτησης του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστου Γκούντα, που έγινε υπό το βάρος σοβαρών προβλημάτων συνεργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου Αγρινίου, όπως ο ίδιος υπογράμμισε σε γραπτή του δήλωση.

Ο κ. Γκούντας, ήταν από εκείνους τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαναστασίου που «σήκωσε» σημαντικό βάρος την περίοδο της πανδημίας, σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα με λιγοστό προσωπικό και κατά γενική παραδοχή, τα πήγε πολύ καλά.

Όμως όπως φαίνεται αυτή η διαχείριση άφησε πίσω της «επιπτώσεις» που ο αντιδήμαρχος δεν μπόρεσε άλλο να αντέξει. Δεδομένο είναι πως τίθεται θέμα ομαλής λειτουργίας υπηρεσιών και συνεργασίας τους με την πολιτική ηγεσία του δήμου, κάτι που καλείται να εξετάσει ο δήμαρχος, εάν δεν είναι ήδη γνώστης.

Πάντως, υπάρχουν και εκείνες οι εξηγήσεις, που προέρχονται από την αντιπολίτευση, που λένε πως ο κ. Γκούντας, μάλλον προχώρησε σε μια «ηρωική έξοδο», γνωρίζοντας πως πρόκειται να αντικατασταθεί σε λίγους μήνες, στο πλαίσιο των αλλαγών που προτίθεται να κάνει ο κ. Παπαναστασίου μιας και συμπληρώνει διετία η θητεία του και δύναται να αλλάξει αντιδημάρχους. Επίσης υποστηρίζεται από τις ίδιες πηγές, πως με την δήλωση του ο κ. Γκούντας, «διευκολύνει» τον δήμαρχο στο να προβεί και σε αποφάσεις αποκατάστασης της «εύρυθμης λειτουργίας» υπηρεσιών που κατά την δημοτική αρχή υστερούν.


Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση του κ. Γκούντα δεν έχει γίνει ακόμη δεκτή και ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος θα συναντηθεί το πρωί με τον δήμαρχο Αγρινίου στο γραφείο του δεύτερου. Φέρεται πάντως να εμμένει σταθερά στην απόφασή του, σύμφωνα με συνομιλητές του.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button