Αθλητισμός

Έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι…

spo-epsnaΤο λες και τραγική ειρωνεία αυτό που συνέβη σήμερα το απόγευμα με διάφορα λίγων ωρών. Αναφερόμαστε στο προγραμματισμένο  Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Aιτωλ/νίας, όπου αποφασίστηκε η πολίτικη που θα ακολουθούσε η διοργανώτρια αρχή στις εκλογές της Ε.Π.Ο. που είχαν προγραμματιστεί για τις 26 του μήνα στα Χανιά.

Η διοίκηση της Ένωσης μας αποφάσισε, όπως αναμένονταν, να στηρίξει την υποψηφιότητα Γραμμένου  που ηγείται της αντιπολίτευσης.  Μάλιστα αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του προέδρου που πέρασε με πλειοψηφία, εκτός από τον ίδιο στα Χανιά προκειμένου να ψηφίσουν να μεταβούν ο γενικός γραμματέας Θανάσης Λαυράνος και ο Β΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Αναστασίου.

Η απόφαση όμως του διαιτητικού δικαστηρίου  που είχε καταφύγει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος  και ζητούσε προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία έγινε δεκτή κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εκλογές αναβάλλονται τουλάχιστον για τους επόμενους 5 μήνες, ενώ πιθανότατα αλαλάζει και το εκλογικό σύστημα καθώς τα καταστατικά των ενέσεων πρέπει να εναρμονιστούν με τον νομό Ορφανού κάτι που σήμαινε ότι το εκλογικό σώμα διευρύνεται.

Μ.Γ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button