Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνέλευση και εκλογές την Τετάρτη στη Β’ ΕΛΜΕ για αντιπροσώπους στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. σε γενική συνέλευση και ψηφοφορία που θα ακολουθήσει στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου για την εκλογή αντιπροσώπων στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση της Β’ ΕΛΜΕ:


Αγαπητοί Συνάδελφοι,-σσες,
Στο πλαίσιο εκλογής αντιπροσώπων για το 19Ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 29/6/2019 έως 02/07/2019 στην Αθήνα, το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) στο Αγρίνιο και ώρα 9:00 πμ έως 13:00 μ.μ., καθώς και στη ψηφοφορία που θα ακολουθήσει στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου με έναρξη 13:30 μμ και λήξη 19:00 μ.μ.

Επισημαίνουμε τα εξής:

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη αφού ο αριθμός των αντιπροσώπων της Β΄ ΕΛΜΕ στο Συνέδριο είναι ανάλογος του αριθμού των συναδέλφων που θα ψηφίσουν. Με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχουν τόσο οι μόνιμοι και αναπληρωτές κανονικού ωραρίου, όσο και οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και ωρομίσθιοι της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Κατσίφας

Ο Γεν. Γραμματέας
Βαγγέλης Τσούκας

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button