ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

O Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Qashqai J11 και στα social media

O Ελληνικός Σύλλογος Φίλων QASHQAI J11 ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2019 με έδρα τα Χανιά και δηλώνει βροντερό παρών. Η δημιουργία του είναι κάτι καινούργιο για την χώρα. Η ύπαρξη του έχει ως βασική επιδίωξη την προαγωγή του πνεύματος αγάπης για το αυτοκίνητο και στοχεύει στην ανάπτυξη της φιλίας.

Με το Nissan Qashqai J11, διοργανώνει εκδρομές, συμμετέχει σε εκθέσεις και άλλες διάφορες εκδηλώσεις και βρίσκεται σε συνεργασία για την προαγωγή της φιλίας και με άλλες συγγενείς οργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για οποιαδήποτε θέμα αφορά την αγάπη για την αυτοκίνηση.

Με τις συχνές συναντήσεις του συλλόγου που έχουν πανελλαδική εμβέλεια έχουμε ως στόχο την ανταλλαγή εμπειριών χρήσης του οχήματος και τους κοινωφελείς σκοπούς. Ένας από τους βασικότερους είναι και η αναγνώριση του στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών. Έχοντας την δικιά του τράπεζα αίματος, αποκτά το δικαίωμα μιας ισχυρής αυτονομίας και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα χορηγήσει αίμα στα μέλη του σε περίπτωση ατυχήματος και όχι μόνο! Οι διάφορες εκπτώσεις που κλειδώνει ο Σύλλογος για τα εγγεγραμμένα μέλη του, στα συνεργαζόμενα καταστήματα και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Nissan A.E., σκοπεύουν σε ποιοτικότερη χρηματική κατανάλωση, δίνοντας το δικαίωμα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής των μελών μας σε είδη καθημερινότητας για εκείνα και τις οικογένειές τους.

Επίσης ένα εγγεγραμμένο μέλος στον σύλλογο απολαμβάνει προνόμια και χαμηλότερες τιμές στα είδη ανάγκης για το αυτοκίνητό όπως service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.Ο σύλλογος προχωράει με σταθερά βήματα και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Πλέον παρέχει και επιμορφωτικά προγράμματα ενημέρωσης σε θέματα ασφαλείας. Ο Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Qashqai J11 είναι αυτός που θα υπενθυμίζει την κυριαρχία του Qashqai στην κατηγορία των crossover οχημάτων!

Μπορείτε να γνωρίσετε τα μέλη και από κοντά σε μία συνάντηση του Συλλόγου καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο που λατρεύετε.

-Forum: qashqaij11greekclub.com
-Facebook: Qashqai J11 Greek Club
-Instagram: j11greekclub
-Twitter: QJ11GreekClub
-Youtube: Qashqai J11Greek Club

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button