Δυτική Ελλάδα

Ελληνικά βιολογικά φρούτα στο Κίεβο

koi-bionet-kiebo‏2

Η Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων (HELLAS BIO NET) που εδρεύει στο Μεσολόγγι, ως συντονιστής «Διεπαγγελματικής Ένωσης Φυσικών/Νομικών Προσώπων», υλοποιεί, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. & την Ελλάδα, πρόγραμμα προβολής και προώθησης των Ευρωπαϊκών Βιολογικών Φρέσκων Οπωροκηπευτικών, Ελληνικής παραγωγής,  στις αγορές της Ρωσίας & Ουκρανίας.

Μέσα στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος πραγματοποίησε

με μεγάλη επιτυχία Γευστικές Δοκιμές Βιολογικών Ροδάκινων & Νεκταρίνιων, σε συνδυασμό με προωθητικές ενέργειες (μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων για τα Ευρωπαϊκά Βιολογικά φρούτα & λαχανικά, κλπ) , στις 3 μεγαλύτερες αλυσίδες Σ/Μ  της Ουκρανίας (Megamarket, Billa & Metro).    Οι προωθητικές ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα αυτών των αλυσίδων Σ/Μ στο Κίεβο, από τις 20/6 έως τις 24/6 (5 ημέρες).

Η ανταπόκριση των Ουκρανών καταναλωτών για τα φρέσκα βιολογικά φρούτα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

koi-bionet-kiebo‏1

Σε αυτές τις αλυσίδες Σ/Μ, καθώς και στα σημαντικότερα καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων του Κιέβου, η Πανελλήνια Ένωση έχει τοποθετήσει Ελληνικά Βιολογικά φρούτα τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές για την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους. Οι πραγματοποιηθείσες προωθητικές ενέργειες  έδωσαν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις τους.

Η Πανελλήνια Ένωση θα συνεχίσει ανάλογες προωθητικές ενέργειες στο αμέσως προσεχές διάστημα και σε άλλα σημεία πώλησης, στο Κίεβο & στην Ρωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button