ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου παρουσίασε το νέο της τμήμα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (φωτο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η παρουσίαση λειτουργίας του νέου της τμήματος “Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης” στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, όπου παρουσιάστηκαν και τα σημαντικά οφέλη που παρέχει η παρέμβαση στα παιδιά με διαταραχές αισθητηριακής επεξεργασίας (ρύθμισης, διάκρισης και πράξης).

Πριν από την παρουσίαση του νέου τμήματος, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, η οποία τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεσμεύεται να είναι συνοδοιπόρος της ΕΛΕΠΑΠ και θέλει να είναι αρωγός στο έργο της.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Αγρινίου, Σπύρου Φλώρου, ο οποίος αφού συνεχάρη για το σημαντικό της έργο την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα σταθεί δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια.

Έπειτα τον λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, Λαμπρινή Κολοβού, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης ανέφερε ότι η δημιουργία του τμήματος ξεκίνησε με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ολοκληρώθηκε με την συνδρομή της Εταιρείας “BWIN”. Έπειτα γνωστοποίησε κάποια στοιχεία για τη λειτουργία του νέου τμήματος και ανέφερε ότι η δομή απασχολεί αρκετούς επιστήμονες. Στο πρόγραμμα που θα υλοποιείται στο τμήμα θα συμμετάσχει ομάδα ειδικών, έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή βοήθεια, “σε ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον”.

Σημειώνεται ότι την παρουσίαση παρακολούθησε από κοντά και ο εκπρόσωπος της “BWIN”, κ. Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η εταιρία θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά αλλά και στην ΕΛΕΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα, για το καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.

Επίσης, εκ μέρους της “BWIN”, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς σήμερα βλέπουμε την έτοιμη για χρήση από τα παιδιά της αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Το ταξίδι μας όμως δεν σταματάει εδώ. Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο, επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα εγκαινιάσουμε την πρότυπη παιδική χαρά για τα…. γενναία παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ για το σπουδαίο έργο σας προς την ελληνική κοινωνία».

Ακολούθησαν αναλύσεις ειδικών και επιστημόνων του νέου τμήματος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, σχετικά με τα οφέλη του για τα παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button