Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ευχαριστίες στους εθελοντές ιατρούς

Εκ βαθέων ευχαριστίες εκφράζει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στους εθελοντές γιατρούς, που όπως χαρακτηριστικά τονίζεται «εν μέσω τόσων υποχρεώσεων και φόρτου επίπονης δουλειάς και αρνητικής λόγω covid συγκυρίας, υπερβάλλοντας τους εαυτούς τους, προσφέρουν με προθυμία και με αγάπη τις ιατρικές τους γνώσεις για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων των παιδιών της, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι κάνοντας τα Βήματα Ζωής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ:


Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μαζί με όλη τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, τα Γενναία μας Παιδιά, το προσωπικό, οι γονείς, νοιώθουμε εκ βαθέων την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εγκάρδια τους εθελοντές γιατρούς, που εν μέσω τόσων υποχρεώσεων και φόρτου επίπονης δουλειάς και αρνητικής λόγω covid συγκυρίας, υπερβάλλοντας τους εαυτούς τους, προσφέρουν με προθυμία και με αγάπη τις ιατρικές τους γνώσεις για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων των παιδιών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι κάνοντας τα Βήματα Ζωής.

Η συμβολή των εθελοντών γιατρών είναι πολύ σημαντική γιατί αφού εντοπίσουν το πρόβλημα, καθορίζουν τη θεραπευτική προσέγγιση και αξιολογούν την εξέλιξη της πορείας του πάσχοντος παιδιού.

Η προσφορά τους είναι ουσιαστική, απαραίτητη και ανεκτίμητη. Η ΕΛΕΠΑΠ με την ομάδα των εθελοντών εξειδικευμένων γιατρών καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών των πασχόντων παιδιών και η όλη αντιμετώπιση γίνεται με επιστημοσύνη, στους χώρους του κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ απαλλάσσοντας τους γονείς από πολύπονες μετακινήσεις.

Θα είμαστε εσαεί ευγνώμονες…!

Οι εθελοντές γιατροί, Κων/νος Σκιαδάς Παιδονευρολόγος, Δημήτριος Πασπαράκης  Παιδοορθοπεδικός, Τέτη Μάμαλη Παιδοοδοντίατρος, Λάμπρος Αλεξόπουλος Οφθαλμίατρος, Δέσποινα Τσαμαδού Παιδοοφθαλμίατρος,  Άννα Κατσή ΩΡΛ, Χάρης Τσιμπλής Παιδοκαρδιολόγος, Ελένη Βαλαβάνη Παιδίατρος-Αναπτυξιολόγος, Χαράλαμπος Τσαμάκης Δερματολόγος.

Ευχόμαστε σε όλους ένα δροσερό, ξεκούραστο και ευχάριστο καλοκαίρι!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button