ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρίες

Εβδομάδα ευαισθητοποίησης ετοιμάζει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τα Άτομα με Αναπηρίες από 28/11 έως 05/12 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες. 

Η ανακοίνωση: 


«Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στην προσπάθειά της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα με Αναπηρίες (3 Δεκεμβρίου) δραστηριοποιείται ως εξής:

Όλο το σχολικό έτος η ΕΛΕΠΑΠ εφαρμόζει το πρόγραμμα Βραχείας Παρέμβασης για την αναπηρία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ενημέρωση για την αναπηρία μέσω της Κοινωνικής Λειτουργού του παραρτήματος.

Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος των δ/ντών.
Επισκέψεις των σχολείων στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ.

Προσκαλούμε Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) που επιθυμούν να επισκεφθούν την ΕΛΕΠΑΠ, να επικοινωνήσουν για ραντεβού στο 26410-55035 μέχρι 25/11/22 από 08:00-14:00.

2.Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, το 16Ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ θα συναντηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων για δημιουργικές δράσεις (μουσική-κατασκευή-ζωγραφική-θέατρο) με την καθοδήγηση εμψυχωτών.

3.Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου «Άνεσις» συμμετέχουμε και προσκαλούμε όλους στην παράσταση θεατρικού μουσικού μονολόγου «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» με την Μελίνα Μποτέλη. Είσοδος δωρεάν.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, τονίζοντας το σπουδαίο έργο δύο σημαντικών κέντρων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα και της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Παρακαλούμε τα μέλη, τους φίλους και κάθε πολίτη που ευαισθητοποιούνται σε θέματα των Ατόμων με Αναπηρίες να στηρίξουν τις φετινές εκδηλώσεις, γιατί το μέτρο του πολιτισμού μιας κοινωνίας κρίνεται από τη μέριμνα και τη φροντίδα που παρέχει στα Άτομα με Αναπηρίες…!».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button