Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και ΕΕΕΦ συνδιοργάνωσαν σεμινάριο Pilates (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εργαστηριακό σεμινάριο “Μέθοδος Pilates – Ασκήσεις σταθεροποίησης – Βασικές Αρχές – Κλινικές Εφαρμογές”, με την πραγματοποίηση του δεύτερου επιπέδου του (PILATES LEVEL II), που συνδιοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με τις αρχές της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών (ΕΕΕΦ). Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου περιλάμβανε τις ακόλουθες ενότητες:

● ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ –ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ.
● ΜΕΘΟΔΟΣ Pilates – ΙΝΟΜΥΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ & ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ.
● ΑΣΚΗΣΕΙΣ Pilates Μαt.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5/5/2019 στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ. Συμμετείχαν φυσικοθεραπευτές της περιοχής, από Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα καθώς επίσης και φοιτητές από τη σχολή Φυσικοθεραπείας Αιγίου.

Απέκτησαν επάρκεια στο εξειδικευμένο θέμα από τους επιστήμονες κ. Γεώργιο Έντουαρτ Καλαϊτζή, Φυσικοθεραπευτή Cert. Pilates, την κ. Δήμητρα Κορδά Φυσικοθεραπεύτρια, την κ. Γεωργία Πέττα, PT MSc, PhDcand – καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τον κ. Μιχαήλ Σεφεριάδη, Φυσικοθεραπευτή PT, MSc.

“Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ είναι πρόθυμη να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση προκειμένου οι επιστήμονες θεραπευτές να εξελίσσονται και να επιμορφώνονται συνεχώς και ευελπιστεί και σε επόμενες συνεργασίες και δράσεις επιστημονικής εξέλιξης για όλες τις ειδικότητες των επιστημόνων υγείας.

Εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Βασμαρή Δημήτρη και τα μέλη της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών (ΕΕΕΦ) για την συνεργασία, καθώς επίσης στους εισηγητές και στους συμμετέχοντες φυσικοθεραπευτές από την Αιτωλ/νία, Ήπειρο και Αχαΐα” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close