Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Unbroken Gym: Μια βραδιά αφιερωμένη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Μία σημαντική πρωτοβουλία μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας πραγματοποίησε το Γυμναστήριο Unbroken Gym στο Αγρίνιο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με αφορμή των πέντε χρόνων λειτουργίας του, αφιερώνοντας τη βραδιά στα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και προσφέροντας ένα από τα δώρα, χορηγίας της ΣΕΦΑΡ (Συνεταιριστική Επιχείρηση Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος). Κριτήριο επιλογής η αγάπη του παιδιού  για το ποδήλατο και την άθληση.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Κολοβού Λαμπρινή αφού εξέφρασε τη συγκίνησή της και την ικανοποίηση για τη συγκεκριμένη κοινωνική δράση, ενημέρωσε το κοινό, που είχε κατακλύσει το χώρο του  γυμναστηρίου για το όραμα και τους στόχους της ΕΛΕΠΑΠ με κεντρικό γνώμονα τη θεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία, τονίζοντας τέτοιες δράσεις οπλίζουν με δύναμη και κουράγιο τους εθελοντές της Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί, ενώ παράλληλα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Ακολούθως η ψυχολόγος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ.Ειρήνη Γαρούφη –Σκουφή μίλησε για τον κοινό σκοπό που ενώνει την Ψυχολογία με τον Αθλητισμό, που δεν είναι άλλος από την καλλιέργεια   της ψυχικής ευεξίας και ανθεκτικότητας του ατόμου.

Ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του γυμναστηρίου, τον οποίον και ευχαρίστησαν θερμά, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου, Πανελληνιονίκης και ένας από τους πρώτους αθλητές Crossfit στην Ελλάδα με Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις στο άθλημα και τον κ. Δημήτρη Ευαγγελίου, που είναι υπεύθυνος του τμήματος πυγμαχίας, προπονητής Γ’ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέλος της Εθνικής ομάδας με σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα. Στο γυμναστήριο επιπλέον λειτουργούν ατομικά και ομαδικά προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης με υπεύθυνη την Κατερίνα Χαρέμη.Aκόμη ευχαριστούμε τη ΣΕΦΑΡ(Συνεταιριστική Επιχείρηση Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος) για τη σημαντική της χορηγία στο «Γενναίο μας Παιδί» και τα όμορφα συναισθήματα που του χάρισε.

Ακόμη ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Κων/νο Καλαντζή Αντιδήμαρχο Αγρινίου, για την επί σειρά ετών αμέριστη στήριξή του στην  ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αγγελική Χαλιμούρδα και όσους παραβρέθηκαν σ ’αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close