Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έλεγχοι στατικότητας στους υδατόπυργους Δοκιμίου και Καλυβίων

Έλεγχοι στατικότητας διενεργούνται στους υδατόπυργους Δοκιμίου και Καλυβίων ώστε να διακριβωθεί η στατική ικανότητα των, καθώς και έλεγχο της θεμελίωσης.

«Με την ολοκλήρωση αυτών των ελέγχων, θα συνταχθεί και η ανάλογη μελέτη, ώστε οι υδατόπυργοι να ξαναγίνουν απολύτως ασφαλείς, λειτουργικοί και να συνεχίσουν να υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών, για τις επόμενες δεκαετίες» τονίζει στην ανάρτηση του ο Κώστας Κιτσοπάνος, Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου

Αναφέρει σε ανάρτηση του:

Σήμερα επισκεφθήκαμε τους υδατόπυργους Δοκιμίου και Καλυβίων, προβήκαμε στην διενέργεια μη καταστροφικών ελέγχων της δομής του φέροντος οργανισμού, με παράλληλη λήψη δοκιμίων, ώστε να γίνουν εργαστηριακοί έλεγχοι και να διακριβωθεί η στατική ικανότητα των, καθώς και έλεγχο της θεμελίωσης.

Με την ολοκλήρωση αυτών των ελέγχων, θα συνταχθεί και η ανάλογη μελέτη, ώστε οι υδατόπυργοι να ξαναγίνουν απολύτως ασφαλείς, λειτουργικοί και να συνεχίσουν να υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών, για τις επόμενες δεκαετίες.

Κάπου εδώ οφείλω ένα συγγνώμη στους πολίτες της ΤΚ Δοκιμίου και ετούτο γιατί, ενώ είχαμε αρχικά υπολογίσει πως όλες οι εργασίες αποκατάστασης του υδατόπυργου θα έχουν τελειώσει εντός 1 μηνός το πολύ (τον Αύγουστο), τελικά ανακαλύψαμε πως το ζήτημα είναι πολυπλοκότερο και απαιτούνται εξειδικευμένες εργασίες(αν και έχουμε ήδη προβεί σε εργασίες, ώστε να μην υπάρχει διατάραξη της παροχής πόσιμου ύδατος).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μείνουμε και άπραγοι.

Έτσι λοιπόν, θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση και κάλυψη του υδατόπυργου Δοκιμίου, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες και παραδοθούν πλήρως ανακαινισμένοι στους πολίτες. στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου, oι λύσεις που δίνουμε είναι μακροπρόθεσμες και οι, το δυνατόν ποιοτικότερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button