Δυτική Ελλάδα

Έλεγχοι σε κατασκηνώσεις στη Δυτική Ελλάδα

koi-kataskinosi

Σε σειρά τακτικών ελέγχων για την καταλληλότητα των κατασκηνώσεων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρούν οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.
Συγκεκριμένα οι έλεγχοι στις κατασκηνώσεις περιλαμβάνουν τον προβλεπόμενο προκαταρκτικό έλεγχο καθώς και τον έλεγχο κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους με κύριο σκοπό να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι οδηγίες από τις εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί για την καλή λειτουργίας τους , την πρόληψη τυχόν παραλείψεων που έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ασφαλή και υγιεινή διαβίωση των κατασκηνωτών καθώς και την παροχή υποδείξεων που θα εξασφαλίσουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.
Επιπλέον οι υποδείξεις των ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πρέπει να είναι άμεσα υλοποιήσιμες, ώστε να διασφαλίζονται οι κατασκηνωτές και να περιφρουρείται το κύρος του θεσμού. Τυχόν μη συμμόρφωση των αρμοδίων φορέων προς τις υποδείξεις, θα εξετάζεται κατά περίπτωση και θα αποτελεί λόγο ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας λειτουργίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button