Γεγονότα

Έλεγχοι στην αγορά-"βροχή" τα πρόστιμα από την Δ/νση Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας

epi-elegxos-prostimo

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται  έλεγχοι στην πασχαλινή αγορά στην Αιτωλοακαρνανία, για την αντιμετώπιση φαινομένων παραεμπορίου, μεταφοράς και διάθεσης προϊόντων χωρίς παραστατικά και άλλων παραβάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα Μ. Πέμπτη έχουν βεβαιωθεί περίπου δέκα πρόστιμα σε διάφορες επιχειρήσεις ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Μεταξύ των προστίμων που έχουν επιβληθεί, περιλαμβάνονται και οι παρακάτω περιπτώσεις, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας:

Με  απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, υπεβλήθη πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ σε επιχείρηση εμπορίου Ειδών Υγραερίου στο Αγρίνιο αφού σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Μικτό Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου & Αστυνομικούς του Α/Τ Αγρινίου  σε φορτηγό,  διαπιστώθηκε να μεταφέρει φιάλες υγραερίου χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Επίσης επιβλήθηκε  πρόστιμο χιλίων  ευρώ  σε έμπορο Αγροτικών προϊόντων από την Κορινθία  επειδή σε  αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Μικτό Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου & Αστυνομικούς του Α/Τ Αγρινίου, σε φορτηγό με οδηγό τον ίδιο έμπορο  διαπιστώθηκε να μεταφέρει διάφορα είδη ( κρασιά, ελαιόλαδα, πυρηνέλαια κλπ ) , έχοντας συμπληρωμένο με ελλιπή στοιχεία (ακριβής μεταφερόμενη ποσότητα) το υπ΄αρ. 2/22-3-2018 συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button