Το σχήμα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Ελλάδα μετά τις κρίσεις

Αλλαγές προκύπτουν στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα  μετά τις κρίσεις που ξεκίνησαν χθες.

Στο πλαίσιο αυτό ο μέχρι πρότινος Γενικός  Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ελλάδας Κωνσταντίνος Στεεφανόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υποστράτηγο, αναλαμβάνει Γενικός στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.


Στη θέση του στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας μετατίθεται ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Νίκος Κοτρωνιάς. Τη θέση του στην Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαΐας αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσούρας, ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο και υπηρετούσε στο επιτελείο της Γενικής.

Ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης , ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο, αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας.Η θέση του στην Ασφάλεια Πατρών δεν έχει ακόμα καλυφθεί.

Στη  θέση του παραμένει ο   Αστυνομικός  Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου (προήχθη σε Ταξίαρχο) ενώ ο Αστυνομικός  Διευθυντής Αιτωλίας Ανδρέας Τσαπικούνης παρέμεινε στον βαθμό του και αναμένεται η τοποθέτησή του.

Αποστρατεύθηκαν με τον βαθμό του ταξιάρχου εν αποστρατεία ο Χρήστος Μαζαρακιώτης, μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντήντής Κεφαλληνίας και Τριαντάφυλλος Πανώριος, μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Ζακύνθου και ο Σωτήρης Παπασωτηρίου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

thebest.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αστυνομία Δυτική Ελλάδα ΕΛΑσ ηγεσία Κοτρωνιάς Παπαευθυμίου Τσαπικούνης